Artisanaal gebak

We werken op traditionele wijze en gebruiken steeds verse producten zoals vanillestokjes om de banketbakkersroom te aromatiseren, vers opgeklopte slagroom,…

Elke taart is uniek. Contacteer ons mocht je speciale wensen hebben of wanneer we rekening moeten houden met bepaalde voedsel intoleranties (lactose, gluten, noten, …). 

Fruitbiscuit

Heerlijke biscuit, overladen met fruit.
We gebruiken steeds verse slagroom! Een slagroom op basis van mascarpone is ook mogelijk.
De biscuits worden rijkelijk gevuld met vers fruit, speculaas, oreo-crumble of chocomousse. Wil je dit liever met iets anders? Alles is mogelijk!

Fotobiscuit

Geef een persoonlijke toets aan je biscuit met een passende foto.
Voor de afwerking aan de zijkant van de biscuit kan je kiezen uit kleurrijke sprinkels, chocoladeschilfers of bresiliennenootjes.

Fruittaart

Onze fruittaarten bestaan uit een bodem van bladerdeeg, aangevuld met verse banketbakkersroom.
De taarten worden afgewerkt met vers fruit.

Klassieke taarten

Ook voor traditionele patisserie kan je bij ons terecht: confituurtaart, frangipane, flan, rijsttaart, kriekentaart, enz.

Granola en confituren

Ook voor je ontbijtproducten kan je bij ons terecht. Wij hebben zelfgemaakte granola en confituren in ons aanbod.

Cupcakes

Verschillende toppings zijn mogelijk.
Kies voor een basisglazuurafwerking,
ofwel een roomtopping, met nog extra lekkers.

Hoorntjes

Lekkere roomhoorntjes met vers gemaakte banketbakkersroom.

Onze prijslijst